HTML

Ezért ropogtatunk

A magyarországon fellelhető csipszek és csokoládék valamint ezekbe a kategóriákba nem sorolható nassolni valók feltérképezése és értékelése.

Facebook

2012.07.26. 15:52 slutak

TUC Mini Bacon

A TUC egy vicceskedő, kissé erőltetett reklámkampánnyal

igyekezett felhívtuc bacon_3_1.JPGni magára a figyelmet még pár évvel ezelőtt, és még akkor elhatároztam hogy kipróbálom, „tudok-e ennél jobbat”. A baconos változathoz most van szerencsém először.

A Tuc mini szériájában a tucra jellemző, levágott sarkú téglalap alakú krékerekkel találkozunk, ezúttal jóval kisebb kiadásban.

 

Ez a snack első harapásra lázba hozza az ízlelőbimbókat. Sok sóval és intenzív baconnel nyit, egy nagyon jó kombinációban, amit csak fokozni tud az édeskés, leginkább lisztből, tojásból (meg persze térfogatnövelőkből) álló kréker. Könnyedén roppan, mégse mállik szét a szájban, 6-8 rágást követően is ízletes marad, nem válik túl lággyá, folyóssá. Eteti magát ezerrel, egy idő után viszont muszáj kicsit abbahagyni mert a só elkezd nagyon marni. Ilyenkor érdemes öblíteni egy pohár vízzel (vagy inkább sörrel), és máris folytatódhat a ropogtatás.

 

Az intenzív, izgalmas ízélményt meglepően jól szemlélteti a csomagolás, amin a kis snackek mintha „táncot lejtenének”. Ez persze első ránézésre nevetséges, de amint a szánkba vesszük az első falatot, azonnal megértjük, hogy mire is utalnak a grafikusok.

Mindent összevetve egy 8-as pontszámot adnék, mivel maga a termék nagyon ízletes, de egy idő után a sok só miatt kellemetlenné válik.

Ja és a válaszom, hogy igen, tudok ennél jobbat, (pl. Crusti Croc) de a 135 forintos árnál biztosan nem. Ha rágcsálnál valamit, szeretnél olcsón kijönni, aligha van jobb választás. Ti tudtok ennél jobbat? Írjátok meg kommentben. Jó rágcsálást!

 

tuc bacon_1_1.JPGtuc bacon_2_1.JPG

komment

Címkék: csipsz kréker baconös tuc mini


süti beállítások módosítása