HTML

Ezért ropogtatunk

A magyarországon fellelhető csipszek és csokoládék valamint ezekbe a kategóriákba nem sorolható nassolni valók feltérképezése és értékelése.

Facebook

2012.07.22. 15:09 slutak

Crusti Croc Sauerrahm & Käse

Crustic_croc_1.JPGElőre leszögezem, hogy A kedvenc chipsemről írok, így hát kérlek, bocsássátok meg elfogultságomat. Meg persze mivel ez a kedvenc chipsem, nyilván baromi jó. Ezért is a kedvencem.

Kizárólag a Lidl áruházlánc polcain lehet vele találkozni, olcsó kólák és ihatatlan sörök között bújik meg szerényen, biztató kék színben hirdeti magát, vegyél meg és jó lesz neked. A crusti croc chipsek designra hasonlóak egymáshoz, a hozzá nem értő szem könnyen összekeverheti őket, de hát aki a legjobbat akarja ennyi figyelmességet meg kell, hogy adjon. A zacskóban 150g mennyei chipset találunk, ami kétszer annyi mint egy átlagos Lay's tartalma. És mindez csak 250 Ft.

A szirmok hullámozottak, ami már látványra is különlegessé teszi. Érzetre (is) a legjobb választás a hullám, ezek miatt egy vastagabb érzetet kapunk, sokkal jobb érzés ropogtatni mint egy hagyományos chipset. (Ily módon a ma kapható chipsek közül talán ennek a „fílingje" áll legközelebb a valaha nagyon népszerű chio sültkrumplihoz, ami mára teljesen kiveszett. Aki mégis tud valami helyet ahol kapható, kérem, hogy kommentben azonnal jelezze!)
Az íze felemelő. Könnyed, légies, a tejföl miatt kicsit lúgos kémhatású, amit jól ellenpontoz a só, és az egyébként csak halványan kivehető sajt.
Abbahagyni persze lehetetlen, folyton kell, hogy lapátoljam befele, emiatt hamar el is fogy. De le nem megyek venni még egy zacskóval, mert a közelben csak a Lövölde téren van Lidl, ott meg olyan borzalom tömeg és ezzel járó folyamat nyuggerhőbörgés megy, hogy én inkább egy hónapban csak egyszer eszem crusti crocot. Akkor viszont nagyon.

Crustic_croc_2.JPG        Crustic_croc_3.JPG

komment

Címkék: lidl csipsz sajtos tejfölös hullámos crusti croc


süti beállítások módosítása