HTML

Ezért ropogtatunk

A magyarországon fellelhető csipszek és csokoládék valamint ezekbe a kategóriákba nem sorolható nassolni valók feltérképezése és értékelése.

Facebook

2012.08.06. 12:25 mashbp

PocoLoco Roc&Roll's Hot & Spicy 125g

IMG_1505.jpgTalán a legfiatalabb szereplői a magyaroszági csipszfelhozatalnak a tortilla roll-ok alapanyagban és ízvilágban a klassziusabb torillákat követik de a megszokott háromszög forma helyett kis tekercsek formályában adják nekünk az ízeket. Emiatt a forma miatt ez a típus az egyik legropogósabb a tortillák családjában. Én eddig csak 125g-os kiszerelésben találkoztam vele.

IMG_1510.jpgA PocoLoco Hot&Spicy tekercsei sósak, csípősek, édesek és olajosak egyszerre. A 125g-os kiszerelés oka a harmadik falat után nyilvánvalóvá válik. Az utolsó falatoknál pedig kicsit szédelegve azon gondolkoztam, hogy talán még ez a mennyiség is sok ebből egyszerre. 

Tipikus lassan, komótosan fogyasztandó rágcsa ez. Az ízekre nem lehet panasz kellemesen telt édeskés csípős összhatás egy icipicit túl sózva.

Talán ha picit ennyhébben sózzák akor kevésbé válik önetetővé (na ezt nemsokára kifejtem) és igazán kiválló termék lenne. Így erős középmezőny. A csomagolása abszolult trendkövető és egyedi egyszerre. Kár, hogy az exklúzív külső átlagos terméket tartalmaz mert így nyilvánvalóvá válik, hogy ez az igen drága csipsz árát csak az indkolja hogy a zacskó egy a tortilla snack-ek piacát uraló logó alatt versenyez.  

 

 

komment

Címkék: csipsz tortilla csípős


süti beállítások módosítása